PARTICIPA AMB UN PROJECTE DEL 02 A l’11 DE MAIG.

SÍ SE PUEDE XIRIVELLA organitza la segona edició d’IMPULSA Xirivella, una iniciativa que pretén promoure projectes socials i emprenedors que redunden en beneficis per a la ciutadania de la localitat.

Com a novetat, enguany es premiaran fins a 6 projectes i es multiplica per 4 la dotació dels premis, passant d’1.000 a 4.000 euros procedents de les donacions que els regidors i regidores del grup municipal fan de les seues retribucions per l’activitat política en l’Ajuntament de Xirivella.

Les bases de la convocatòria ja han sigut presentades a la ciutadania, en un acte obert. Des de la formació es fa una crida a col·lectius i associacions a participar. Els projectes es podran presentar del 2 a l’11 de maig al despatx del grup municipal de SI SE PUEDE XIRIVELLA en l’Ajuntament en horari de vesprada, de 18:00h a 20:00h.

SOL.LICITUD IMPULSA XIRIVELLA 2017

____________________________________

SÍ SE PUEDE XIRIVELLA organiza la segunda edición de IMPULSA Xirivella, una iniciativa que pretende promover proyectos sociales y emprendedores que redunden en beneficios para la ciudadanía de la localidad.

Como novedad, este año se premiarán hasta 6 proyectos y se multiplica por 4 la dotación de los premios, pasando de 1.000 a 4.000 euros procedentes de las donaciones que los concejales y concejalas del grupo municipal hacen de sus retribuciones por la actividad política en el Ayuntamiento de Xirivella.

Las bases de la convocatoria ya han sido presentadas a la ciudadanía, en un acto abierto. Desde la formación se hace un llamamiento a colectivos y asociaciones a participar. Los proyectos se podrán presentar del 2 al 11 de mayo en el despacho del grupo municipal de SÍ SE PUEDE XIRIVELLA en el Ayuntamiento en horario de tarde, de 18:00h a 20:00h.

SOLICITUD IMPULSA XIRIVELLA 2017

 

IMG_20170404_201533
Equip Tècnic IMPULSA Xirivella – Equipo Técnico IMPULSA Xirivella

Anuncios