Xirivella posa en marxa el Banc de Terres per a reactivar els camps abandonats.

L’Ajuntament de Xirivella, per mitjà de la Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha posat en marxa el Banc de Terres municipal que facilita el contacte entre persones propietàries de parcel·les aptes per a l’explotació agrícola i persones interessades a cultivar les terres.

D’esta manera, la ciutadania pot consultar el llistat de parcel·les privades que hagen sigut donades d’alta en el registre municipal i permetrà el contacte entre les persones interessades.

Segons el regidor de Medi Ambient i Sostenibilitat, Boro Montroy, «una vegada aconseguida la protecció íntegra de l’Horta, ara toca tirar endavant iniciatives per tal de revitalitzar-la. En este sentit, el Banc de Terres és una ferramenta gestionada per l’Ajuntament amb l’objectiu de treballar els camps actualment abandonats».

Les persones interessades poden posar-se en contacte amb la secretaria del Consell Agrari Municipal, en la primera planta de l’Ajuntament o bé per telèfon 96 313 50 50 ext. 2119.

Les persones que vulguen llogar o cedir terres han d’omplir un imprés d’alta en el Banc de Terres, mentre que les persones que vulguen conrear les parcel·les poden fer una sol·licitud de consulta de titulars de terres incloses en el registre.

________________________________________________

El Ayuntamiento de Xirivella, por medio de la concejalía de Medio ambiente y Sostenibilidad, ha puesto en marcha el «Banc de Terres» municipal que facilita el contacto entre personas propietarias de parcelas aptas para la explotación agrícola y personas interesadas a cultivar las tierras.

De esta manera, la ciudadanía puede consultar el listado de parcelas privadas que hayan sido dadas de alta en el registro municipal lo que permitirá el contacto entre las personas interesadas.

Según el concejal de Medio ambiente y Sostenibilidad, Boro Montroy, «una vez conseguida la protección íntegra de l’Horta, ahora toca salir adelante iniciativas para revitalizarla. En este sentido, el ‘Banc de Terres’ es una herramienta gestionada por el ayuntamiento con el objetivo de trabajar los campos abandonados».

Las personas interesadas pueden ponerse en contacto con la secretaría del Consell Agrari Municipal, en la primera planta del Ayuntamiento. Las personas que quieran alquilar o ceder tierras tienen que llenar un impreso de alta mientras que las personas que quieran cultivar las parcelas pueden hacer una solicitud de consulta de titulares de tierras incluidas en el registro.

xirivella-impulsa

Anuncios