Finalitza la Primera Edició IMPULSA Xirivella

SÍ SE PUEDE XIRIVELLA dóna per finalitzada la Primera Edició d’IMPULSA XIRIVELLA amb una visita de l’Equip Tècnic d’IMPULSA a l’associació La Llum Bàsquet Club, per a fer el seguiment corresponent de l’execució del projecte guanyador “Bàquet som tots” i comentar detalls de la memòria del projecte executat.

Els objectius complits d’aquesta primera edició IMPULSA XIRIVELLA ens demostren que una societat civil organitzada, sí pot construir una societat mes justa, igualitària i democràtica, per açò, IMPULSA XIRIVELLA vol seguir impulsant projectes socials, que naixen a Xirivella i per a Xirivella, llançant una Segona Edició d’IMPULSA XIRIVELLA que serà presentada oficialment en un parell de mesos.
_________________________
SÍ SE PUEDE XIRIVELLA da por finalizada la Primea Edición de IMPULSA XIRIVELLA con una visita del equipo técnico de IMPULSA a la asociación La Llum Bàsquet Club, para hacer el seguimiento correspondiente de la ejecución del proyecto ganador “Bàquet som tots” y comentar detalles de la memoria del proyecto ejecutado.

Los objetivos cumplidos de esta primera edición IMPULSA XIRIVELLA nos demuestran que una sociedad civil organizada, sí puede construir una sociedad mas justa, igualitaria y democrática, por ello, IMPULSA XIRIVELLA quiere seguir impulsando proyectos sociales, que nacen en Xirivella y para Xirivella, lanzando una Segunda Edición de IMPULSA XIRIVELLA que será presentada oficialmente en un par de meses.

https://sisepuedexirivella.files.wordpress.com/2015/10/memoria_projecte_basquet_som_tots-1.pdf

zimg_6806

Anuncios