Es consolida el Dia de l’Arbre participatiu a Xirivella

16473467_1373238366082140_4324504259890699175_n

La nostra  Regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat, ha celebrat el Dia de l’Arbre, que s’ha consolidat com una cita de la ciutadania per a fer de la localitat un espai més verd i sostenible. Per segon any consecutiu ha sigut un èxit de participació. Es va fer una plantació simultània i participativa de prop de 200 arbres i plantes en diferents llocs del municipi, a més de tallers temàtics al Centre Jove de Xirivella.

Les associacions i col·lectius han presentat les seues propostes de plantació. Enguany s’han fet realitat projectes de l’Agrupació Ecologista La Xiri, AMPA del CEIP Miguel de Cervantes, l’Associació del Comerç, l’Associació de Jubilats del Barri de la Llum, l’Esplai Amistat, el Centre Jove, l’Associació Agroecològica Gira-sols i el col·lectiu UASP. Membres d’estes associacions han enjardinat diferents solars municipals i han aportat diferents plantes a zones verdes pròximes a les seues seus.

La celebració del Dia de l’Arbre també s’ha fet a les escoles i instituts durant la setmana del 30 de gener al 3 de febrer. Els dos IES Ramon Muntaner i Gonzalo Anaya, i els col·legis Rei En Jaume, Miguel de Cervantes i Gregori Mayans han participat amb diferents plantacions.

_________________________________________

Nuestra Concejalía de Medio ambiente y Sostenibilidad, ha celebrado el Día del Árbol, que se ha consolidado como una cita de la ciudadanía para hacer de la localidad un espacio más verde y sostenible. Por segundo año consecutivo ha sido un éxito de participación. Se hizo una plantación simultánea y participativa de cerca de 200 árboles y plantas en diferentes lugares del municipio, además de talleres temáticos al Centro Joven de Xirivella.

Las asociaciones y colectivos han presentado sus propuestas de plantación. Este año se han hecho realidad proyectas de la Agrupación Ecologista La *Xiri, AMPA del *CEIP Miguel de Cervantes, la Asociación del Comercio, la Asociación de Jubilados del Barrio de la Luz, el Esparcimiento Amigado, el Centro Joven, la Asociación *Agroecològica Gira-sólo y el colectivo *UASP. Miembros de estas asociaciones han ajardinado diferentes solares municipales y han aportado diferentes plantas a zonas verdes próximas en sus suyos.

La celebración del Día del Árbol también se ha hecho en las escuelas e institutos durante la semana del 30 de enero al 3 de febrero. Los dos IES Ramon Muntaner y Gonzalo *Anaya, y los colegios Rey En Jaume, Miguel de Cervantes y Gregori *Mayans han participado con diferentes plantaciones.

 

Anuncios