SI SE PUEDE XIRIVELLA CELEBRA EL LLIURAMENT DEL PREMI IMPULSA AMB LES ASSOCIACIONS PARTICIPANTS

SI SE PUEDE XIRIVELLA ha finalitzat la primera edició del Projecte IMPULSA XIRIVELLA molt satisfet pels objectius assolits. Un total de 1.630 persones han participat a través dels seus vots fent que l’elecció del projecte guanyador siga totalment democràtica, participativa i oberta.
Les quatre associacions participants mereixen el nostre reconeixement per l’alt grau en educació en valors, sensibilitat social, igualtat i millores en les condicions de vida de les nostres veïnes i veïns. El nostre especial reconeixement va per a ELS GIRA-SOLS, CLUB DE BÀSQUET XIRIVELLA, HAYCA- HABILES I CAPAÇOS, LA LLUM BÀSQUET CLUB.
Realitzat l’acte de lliurament del premi de 1.000,00 euros a l’associació guanyadora LA LLUM BÀSQUET CLUB i el lliurament de plaques de reconeixement a les quatre associacions participants, solament ens queda dir, GRÀCIES, MOLTES GRÀCIES!!!!
__________________________
SI SE PUEDE XIRIVELLA ha finalizado la primera edición del Proyecto IMPULSA XIRIVELLA muy satisfecho por los objetivos logrados. Un total de 1.630 personas han participado a través de sus votos haciendo que la elección del proyecto ganador sea totalmente democrática, participativa y abierta.
Las cuatro asociaciones participantes merecen nuestro reconocimiento por el alto grado en educación en valores, sensibilidad social, igualdad y mejoras en las condiciones de vida de nuestras vecinas y vecinos. Nuestro especial reconocimiento va para ELS GIRA-SOLS, CLUB DE BALONCESTO XIRIVELLA, HAYCA- HABILES Y CAPACES, LA LLUM BÀSQUET CLUB.
Realizado el acto de entrega del premio de 1.000,00 euros a la asociación ganadora LA LLUM BÀSQUET CLUB y la entrega de placas de reconocimiento a las cuatro asociaciones participantes, solo nos queda decir, GRACIAS, MUCHAS GRACIAS!!!!

ACTO ENTREGA DE PREMIOS IMPULSA1
ACTE DE  LLIURAMENT DE PREMI I RECONEIXEMENTS, PROJECTE IMPULSA XIRIVELLA
Anuncios