La celebració del Dia de la Dona s’allargarà durant tres mesos a Xirivella

L’Ajuntament de Xirivella ha dissenyat una programació transversal que inclou una trentena d’accions per conscienciar la ciutadania de la necessitat de treballar per la igualtat. D’esta manera, la celebració del Dia de la Dona, el pròxim 8 de març, s’allargarà durant tres mesos a Xirivella.

A més, el 8 de març al matí es plantarà un arbre de la Casa de la Dona i queda pendent de confirmar data d’una obra de teatre que ens oferiran Dones Tyrius.

Exposicions, xarrades i actes per a la joventut i la infància donen forma a una programació elaborada per la Casa de la Dona, Regidoria de Cultura i Igualtat. És important la col·laboració de les diferents associacions i col·lectius de Xirivella, com ara l’Associació Mestresses de Casa Aitana Associació Mestresses de Casa Tyrius, Associació de Dones Africanes (ASIMAV), Associació de Dones Solidàries (AMSOL), Associació d’alumnes de l’IES Ramon Muntaner, Grup d’Amnistia Internacional de l’ IES Gonzalo Anaya, Dones Túria, Dones de Xirivella en Acció, Espai Violeta, Col·lectiu Feminista Victòria Sau, HOAC, Centre Andalús, Associació Castella-la Manxa i Cercle Instructiu Musical.

També hi participen l’IES Gonzalo Anaya, IES Ramon Muntaner, el Cos Nacional de Policia, Batukada Tiakatu, el Grup de Xirimiters i la Coral Silvel·la.

Programa completo: http://www.xirivella.es/files/bueno_A5_traz_peq.pdf

 

Anuncios