Una foto per a reivindicar el respecte pel Medi Ambient i incentivar la mobilitat per l’Horta de Xirivella

foto ganadora
Una finestra a l’Horta de Xirivella / Una ventana a la Huerta de Xirivella

(Más abajo en castellano)

A partir de hui i fins el dia 22 de setembre se celebra la Setmana Europa de la Mobilitat, una ocasió per a potenciar i conscienciar la ciutadania sobre els mitjans de transport sostenibles i els seus beneficis al Medi Ambient i la nostra salut.

Coincidient amb esta iniciativa, SÍ SE PUEDE XIRIVELLA, ha participat en el “I Concurs Comarcal de Fotografia Turística”, organitzat per la Mancomunitat intermunicipal de l’Horta Sud.

Una companya nostra presentat una fotografia que encapçala este article. S’ha centrat en l’àrea de patrimoni natural, amb l’únic objectiu de promocionar l’Horta de Xirivella, reivindicar el respecte pel Medi Ambient i incentivar la mobilitat sostenible.

Volem felicitar l’organització del concurs por esta important iniciativa i els guanyadors pels temes tractats i la gran qualitat mostrada en les fotografies.


A partir de hoy y hasta el día 22 de septiembre se celebra la Semana Europea de la Movilidad, una ocasión para potenciar y concienciar a la ciudadanía sobre los medios de transportes sostenibles y sus beneficios para el Medi Ambiente y nuestra salud.  

Coincidiendo con esta iniciativa, SÍ SE PUEDE XIRIVELLA, ha participado en el “I Concurso Comarcal de Fotografía Turística”, organizado por la Mancomunidad intermunicipal de l’Horta Sud.

Una compañera nuestra ha presentado la fotografía que encabeza este artículo. Se ha centrado en el área de patrimonio natural, con el único objetivo de promocionar la Huerta de Xirivella, reivindicar el cuidado del Medio Ambiente e incentivar la movilidad sostenible.

Queremos felicitar a la organización del concurso por esta loable iniciativa y a los ganadores por los temas tratados y la gran calidad mostrada en sus fotografías.

Anuncios